Bir Yıldız Doğuyor| A Stars Is Born



Bir Yıldız Doğuyor| A Stars Is Born

2018 yılında yayınlanmış olan ve romantik filmler kategorisinde yer alan, Bir Yıldız Doğuyor filminin boş rollerinde, Bradkey Cooper ve Lady Gaga yer alıyor. Tam 4 Oscar ödülü bulunan ünlü aktör Bradley Cooper ve ünlü müzisyen Lady Gaga sayesinde filmin ünü de bir anlamda artmaktadır.
Bir yıldız doğuyor film afişi
Filmin Konusu
Filmde yıldızı sönen bir müzisyen olan Jackson, eski günlerini mumla aramaktadır. Bu sırada Ally isimli bir gence aşık olur. Ally aynı zamanda müziği yeteneği olan ancak keşfedilmeyi bekleyen bir yıldız adayıdır. Yabancı film önerileri arasında sıkı yer tutacağa benzeyen filmin devamında, Jackson Ally’nin büyüleyici sahne performansının gölgesinde kalır. Bu durumun meydana getirdiği ruhsal çöküntü ve buhran nedeniyle, Jackson bir yandan sönen yıldızına yanarken, diğer taraftan sevdiği adamın önlenemez yükselişi karşısında bir çöküntü ve iç karışıklığı yaşayacaktır.
Film eleştirmenlerinde tam not alan film, geniş ve etkili kadrosu ile sağlam senaryosu sayesinde dikkat çekiyor. Müzikal ve romantik dram tarzında işlenen konu içerisinde kimi zaman yoğun melankoli dikkat çekiyor.
Film Hakkında Diğer Detaylar
Bradley Copper’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan film, sanılanın aksine yabancı komedi filmi olmaktan ziyade, dram ve romantik temalarını güçlü bir biçimde yansıtıyor. Filme şu anda verilen değerlendirme puanları ise, on üzerinden yedi ile fena sayılamayacak bir puandır.

Bir Yıldız Doğuyor Filminden bir sahne

19 Ekim 2018 tarihinde vizyona giren film beklenen etkiyi göstermiştir. 1937 ve 1976 yılında aynı isimlerle çekilmiş versiyonları bulunan filmin, bu serisi ise modern motiflerle izleyici beğenisine sunulmuştur. Sizde hafta sonu ne yapayım sorusuna sahip iseniz bu fili deneyebilirsiniz.
Filmin an itibariyle gösterim seansları devam etmiyor olabileceği gibi, DVD kaseti temin edilerek izlemek mümkün olabilecektir. Tüm seyircilere iyi seyirler dilenmektedir.

Bu yazıyı paylaş

Related Posts

Önceki Yazı
Previous
Next Post »