Dc comics bu sefer başardı. Aquaman gişeleri kıra kıra geliyor

Aquaman
Çinde gişe rekorları kıran tanıtımı yapılan yabancı film ABD ve İngiltere ortak yapımı olan Aquaman isimli macera ve aksiyon filmidir.14 Aralık 2018 tarihinde vizyona girecek olan filmin, yabancı film tavsiyesi arayanlar için en popüler yabancı filmler arasına girebileceği düşünülüyor. Birleşik Krallık yapımı olan filmin yönetmen koltuğunda, adını Testere film serisi ile duyurmuş James Wan yer alıyor Oyuncu kadrosu oldukça göz alıcı ve yetenekli kişilerden oluşuyor. Oyuncu kadrosundan bazı isimler şu şekilde; Jason Momoa, Amber Heard ve Willem Dafoe , Nicole Kidman... Filmin türü, Fantastik, aksiyon ve macera kategorilerinde yer alıyor
Aquaman Rolünü canlandıran oyuncu Jason Mamoa

Filmin konusuna gelecek olursak
 Filmin konusu ise, Arthur Curry isimli başrol karakterinin, okyanus altına inşa edilmiş kent olan Atlantis krallığının başına geçme mücadelesidir. Filmde Arthur’un kardeşi olan Orm ile mücadelesi konu alınıyor. Orm’un öz kardeşi olmaması ve sinsi planları karşısında, tahtın varisi olan Arthur’un ve onu destekleyen halk ile yakınlarının mücadelesi hiç de kolay olacağa benzemiyor.
Filmde yetenekli oyuncu kadrosu ve geniş bir ekip görev alırken zorlu sahnelerin büyük bir ustalıkla çekilmiş olması ise göz kamaştırıcı bir unsur olarak dikkat çekiyor. Filmin gelecek hafta vizyona girecek olması, izleyiciler için iyi bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

Film Hakkında Yer Alan Diğer Bilgiler
160 milyon dolar olan bütçesi ile bir hayli iddialı bir yapım olan Aquaman filmi, büyük merak uyandırıyor. Filmin ilk gösterimi orjinal dilinde ve Türkçe altyazı seçeneği ile sunuluyor. Yabancı filmler meraklısı olan seyirciler için önemli bir fırsat niteliğinde olan filmi size en yakın sinemada büyük bir macera ve gerilimin usta görüntü kalitesinde sunulmasına yakından şahitlik edebilirsiniz.
Film henüz gösterime girmediği için, seyirci ve basın yorum ile eleştirisi ile beraber herhangi bir puanlama da yapılmamıştır. Filmi izlemek isteği olan seyirciler için fragmanı ve konusu büyük bir merak uyandırıyor. Bence kaçırılmaması gereken bir film. Dc comics uzun bir aradan sonra film işini ilk kez hakkını vererek yaptı diyebiliriz. Ee ne diyelim 14 Aralığı heyecanla bekliyoruz.

Bu yazıyı paylaş

Related Posts

Previous
Next Post »