Labirent: Son İsyan- Maze Runner: The Death Cure

Labirent: Son İsyan
2018 yılının henüz başında gösterime girmiş olan film, yabancı bilim kurgu filmi kategorisinde dikkat çekiyor. Filmin yönetmen koltuğunda yer alan isim, Wes Ball iken, oyuncular arasında ise, Dylan O’brien, Kaya Scodelario ve Thomas Brodie bulunuyor. ABD yapımı filmin türü ise bilim kurgu ve macera olarak izleyiciye sunulmaktadır.
Laberent Son isyan- Maze Runner: The Death cure film afişi

Filmin Konusu
Bu yıl vizyona gire film, bilim kurgu filmi olarak kabul ediliyor. Nitekim doğaüstü güçler ve gerçeklik dışı kabul edilebilecek ögeye film içerisinde bolca yer verilmiştir.
Filmin konusu ise, bir grup insan dünyayı da etkisine almış olan WICKED isimli grubun eline ve bir labirentin içerisine düşer. Ardından gösterilen mücadele sonrası labirentten kurtulan ekip, WICKED ile mücadele için, Right Hand isimli grupla birlik olur. Her şey yolunda gider iken, grup içerisinde Teresa’nın arkadaşlarına yaptığı ihanet hesapların değişmesine neden olacaktır. Şimdi onları daha zorlu bir mücadele beklemektedir. Bir de gruptan Minho isimli karakterin esir düşmesi olayları bir anda çıkmaza doğru sürükleyecektir.
Filmin oyuncu kadrosu

Film Hakkında Diğer Detaylar
2017 yılında vizyona girmesi beklenen film set esnasında yaşanan aksilik nedeniyle bir yıl geç vizyona girmiştir. Film daha önce benzer konu ve başlangıç konular ile çekilen üçüncü devam filmi niteliğindedir. Bu seri için en popüler yabancı filmler arasında olduğunu söyleyebiliriz.
Film seyirciler tarafından yapılan puanlandırmaya göre kabul edilebilecek seviye olan 6 notunu almıştır. Tabi türü itibariyle de filme düşük puan veren seyirci sayısının bir hayli fazla olabileceği de değerlendirilmeli ve film bu yönüyle kabul edilmelidir. Filmin basın eleştirmenleri tarafından verilen puanı ise on üzerinde 6,4’tür. Bu da kabul edilebilir bir puandır. Filmi izlemeyi düşünüp karasız kalıyorsanız bir şans verin derim.

Bu yazıyı paylaş

Related Posts

Previous
Next Post »